Kvalitetssikrede oversettelser til og fra norsk og engelsk

NorEngTrans tilbyr kvalitetssikrede oversettelser til og fra engelsk, både UK (britisk) og Amerikansk, av erfarne oversettere, som kun oversetter til sitt morsmål. Rutinene våre innebærer at det alltid er minst to oversettere på alle oppdrag, en som oversetter og en som leser korrektur.

Vi har et stort nettverk av nasjonale og internasjonale oversettere og samarbeidspartnere, som er kvalitetssikret i henhold til våre standarder.

Dermed drar våre kunder fordel av oversettelser utført av oversettere, som har førstehånds kunnskap om språket de oversetter til, innenfor de fleste fagfelt.

Oversettelser til bedrifts- og private kunder.

Bruk av profesjonelle oversettere bidrar til at du som kunde blir tatt på alvor, i en verden av internasjonale aktører. Du er eksperten på ditt felt – vi er eksperter på språk. Vi har kapasitet til å håndtere selv de mest komplekse oppdrag, og vi leverer til avtalt tid. Vi kommuniserer via e-post og telefon, så det spiller ingen rolle hvor du som kunde befinner deg – det være seg i London, Tromsø eller New York.

«Tusen hjertelig takk for raskt og flott utført arbeid. Du er helt i særklasse, Arvid, og har en effektivitet som andre må lære av!», skriver Helge Hansen i Villanytt.

Våre oversettere har erfaring med oversettelse av ulike typer tekster som prosedyrer, tekniske rapporter, brukermanualer, brosjyrer, avtaler/kontrakter, forskrifter, regnskap, årsrapporter, lovtekster, pressemeldinger, børsmeldinger, fagrapporter, nettsider, presentasjoner, reiselivstekster, artikler, sport, presentasjonsmateriell, etc.

Vi opererer med meget konkurransedyktige priser. Og vi sørger for raske leveranser.

Her er det noen av våre kunder som skriver:

«Tusen hjertelig takk for raskt og flott utført arbeid. Du er helt i særklasse, Arvid, og har en effektivitet som andre må lære av! Helge Hansen i Villanytt.»

«Tusen takk for den gode jobben dere gjør! Vi setter stor pris på kvaliteten dere leverer, at dere alltid er der for oss, at dere er punktlige, jobber effektivt og er alltid like hyggelige å ha med å gjøre. Ser frem til videre samarbeid. — Katie Evans Lothe, daglig leder, TiEMPO AS»

«Vi har nå samarbeidet jevnlig med NorEngTrans i over to år. Slik jeg ser det så er deres fremste varemerke generell rask responstid og evnen til å snu seg raskt rundt og gi det lille ekstra hvis vi har noe som virkelig haster. Denne fleksibiliteten er høyt verdsatt i en travel hverdag. Når kvaliteten og prisen også er god så har vi funnet vår oversetter etter å ha testet ut flere

—  Tormod Ovesen, salgssjef i Grundfos Pumper»

«Vi er meget godt fornøyd med arbeidet vi har fått utført. Vi opplever NorEngTrans som punktlige, presise, konkurransedyktige på pris, og kan trygt gi våre anbefalinger.

— Nils Christian Nørvåg, Rem Offshore ASA”

«Vi har brukt NorEngTrans til å oversette våre dokumenter og vår hjemmeside fra norsk til svensk. Resultatet på oversettelsesarbeidet har høy faglig kvalitet, og arbeidene har alltid vært ferdig til avtalt tid. NorEngTrans har vært smidige og hyggelige, og prisene på oversettelsestjenestene oppleves som gunstige. Vi kan uforbeholdent anbefale denne leverandøren av oversettelsestjenester til andre

— Friluftsprodukter, Olaf Lysdahl, Manager»

Kontakt oss