Til og fra engelsk – kvalitetssikrede oversettelser

NorEngTrans tilbyr kvalitetssikrede oversettelser til og fra engelsk, både UK (britisk) og Amerikansk, av erfarne oversettere, som kun oversetter til sitt morsmål. Rutinene våre innebærer at det alltid er minst to oversettere på alle oppdrag, en som oversetter og en som leser korrektur.

Vi har et stort nettverk av nasjonale og internasjonale oversettere og samarbeidspartnere, som er kvalitetssikret i henhold til våre standarder.

Dermed drar våre kunder fordel av oversettelser utført av oversettere, som har førstehånds kunnskap om språket de oversetter til, innenfor de fleste fagfelt.

Oversettelser til bedrifts- og private kunder

Bruk av profesjonelle oversettere bidrar til at du som kunde blir tatt på alvor, i en verden av internasjonale aktører. Du er eksperten på ditt felt – vi er eksperter på språk. Vi har kapasitet til å håndtere selv de mest komplekse oppdrag, og vi leverer til avtalt tid. Vi kommuniserer via e-post og telefon, så det spiller ingen rolle hvor du som kunde befinner deg – det være seg i London, Tromsø eller New York.

«Tusen hjertelig takk for raskt og flott utført arbeid. Du er helt i særklasse, Arvid, og har en effektivitet som andre må lære av!», skriver Helge Hansen i Villanytt.

Våre oversettere har erfaring med oversettelse av ulike typer tekster som prosedyrer, tekniske rapporter, brukermanualer, brosjyrer, avtaler/kontrakter, forskrifter, regnskap, årsrapporter, lovtekster, pressemeldinger, børsmeldinger, fagrapporter, nettsider, presentasjoner, reiselivstekster, artikler, sport, presentasjonsmateriell, etc.

Vi opererer med meget konkurransedyktige priser. Og vi sørger for raske leveranser.

Kontakt oss; ring Arvid på telefon 924 83 543 eller send en e-post til: arvid.henriksen@norengtrans.com

Mer info på våre nettsider: www.norengtrans.com